Witam, czy użytkownicy Vredestein Ultrac Sessanta mogliby podzielić się opiniami na temat tej oponki Do mnie rozmiar 225/45/17 ale opinie z innych rozm też mile widziane. Bardzo będę wdzięczny za pomoc ponieważ czeka mnie zakup i zastanawiam się nad tymi gumami.
od kwietnia użytkuje takie opony w rozm 225/40/18 jak narazie złego słowa na nie nie mogę powiedzieć . Sa dość komfortowe jak nataki rozmiar , na początku hałasowały ale po dwóch tygodniach praktycznie ich nie słychać. dosyć dobrze trzymają na suchy jak i mokrym porównywając do Dunlopów SP SPORT
Jak narazie Śmiało mogę ci je polecić
Witam, piszę w imieniu kolegi, któremu potrzebna pomoc kolegów z forum OCP:
W nocy z 14 na 15 grudnia 2010 r. między godz 23.00 a 8.00 rano skradziono Audi A3 w Łodzi na osiedlu Janów przy ulicy Jagienki 19, zaparkowany przy aptece.
AUDI A3 1,9 TDI, rok 2000, Nr VIN: WAUZZZ8LZYA119126, NR REJESTRACYJNY: EL 977KT (na zdjeciu ma tablice zagraniczne - one zostały w bagażniku).
Znaki szczególne: aluminiowe felgi, opony zimowe, na przedniej szybie bardziej po stronie kierowcy pajączek o średnicy ok. 2,5 cm - odbicie po kamieniu, przyciemnione tylko tylne boczne szyby w drzwiach, wewnątrz brak tylnej popielniczki, radioodtwarzacz pioneer na kasety.
Jeżeli ktoś widział albo zna miejsce postoju auta to bardzo proszę o wszelkie informacje [email protected]
Dzięki.
jagienki . niby dobra okolica .. mieszkania o "podwyższonym standardzie taka lipa
pewnie specjalnie zlodziej sie wyprawil na janow szukac dobrych aut :|
Trochę odgrzeję kotleta...
Mieszkam na Janowie i to, że są mieszkania o podwyższonym standardzie itp nie zmieniają faktu, że jest tutaj wielkie złodziejstwo jeśli chodzi o samochody. Wiem to z autopsji bo ojcu ukradli 2 razu samochód odkąd tutaj mieszkamy... Tak więc nie jest tak kolorowo
Komentarz